Väärennetyt kashmir-neuleet

Kirjoittaja: Apr 28, 2014 Luokka: Perustiedot | ei kommenttia

Euroopan kashmirmarkkinoiden suurin ongelma on tällä hetkellä valtava huijareiden määrä. Tämä on valitettavasti tyypillinen tilanne myös muiden ylellisyystuotteiden myynnissä – aitojen tuotteiden hinnat ovat korkeita ja markkinoilla esiintyy väärennöksiä.

Aidolla ja väärennetyllä kashmirtuotteilla on yhteistä vain yksi asia –  ne on tuotettu Aasiassa. Manuaalisia keinoja käytetään kuitenkin vain joissakin valmistuspaikoissa, esimerkiksi Nepalissa. Naapurimaassa Intiassa vaatteet on valmistettu synteettisistä materiaaleista. Vaatteiden etikettiin sitten kirjoitetaan “100% kashmiria” ja Euroopassa tuote myydään korkealla hinnalla. Aidon ja väärennetyn tuotteen laatuja ei voi verrata.

Tämä ongelma koskee lähinnä pashminahuiveja. Niitä yleensä tarjotaan Internetissä, viime aikoina erittäin matalilla alennushinnoilla. Pashminahuivien tuotantokustannukset ovat hyvin korkeita, siksi on selkeästi kyse huijauksesta.

Pashminat kuuluvat riskiryhmään, mutta väärennöksiä löytyy joskus myös neulepuseroiden joukosta. Epäilyttävän matala hinta on hyvä merkki siitä, että kyse on todennäköisesti väärennöksistä. Korkeiden tuotantokustannusten takia, kashmirvaatteita ei ole mahdollista myydä niin halvalla. 

Mielenkiintoisia kashmirvaatteita voi silloin tällöin saada myös second hand -kaupoista. Pienellä onnella sieltäkin saattaa joskus löytyä kashmir-neule edullisella hinnalla.

Kashmirtuotteisiin kannattaa investoida, vaikka edullinenkin hinta voi vaikuttaa korkealta. Pitää muistaa, että jos kashmiria hoidetaan asianmukaisesti, se voi kestää monia vuosia: se ei menetä muotoaan eikä väriään. Se periytyy sukupolvelta toiselle.

Lisää kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3612270531596

Kashmir-neuleesta 50% alennus?

Tehdään diili. Jätä sähköpostiosoitteesi ja me lähetämme sinulle linkin salaiseen myyntiin osoitteessa www.kashmirneule.com, josta pääset ostamaan kashmir-neuleet huippuhinnoilla :)

Kiitos! Alennusmyynti löytyy osoitteesta www.kashmirneule.com/alennusmyynti/