Kuinka monta kerrosta kashmirvillaa?

Kirjoittaja: Apr 28, 2014 Luokka: Perustiedot | ei kommenttia

Kenties tärkein parametri, johon kashmirvaatteiden ostossa (verkkokaupasta sekä tavallisesta myymälästä) kannattaa kiinnittää huomiota, on kashmirvillan kerroksien määrä, joka on tärkeä erityisesti kashmir-neuleissa. Yksinkertaisesti sanottuna: mitä enemmän kerroksia, sitä enemmän villapaita lämmittää.

2 kerrosta – ympärivuotiseen käyttöön

Kaksikerroksiset villapaidat ovat suosituimpia. Ne ovat muita monikerroksisia neuleita edullisempia, koska niiden tuotantoon loogisesti tarvitaan vähemmän materiaalia. Niitä voi käyttää ympäri vuoden. Kaksikerroksiset neuleet lämmittävät myös kylminä päivinä.

Tarjolla ovat myös “Duvet” kashmirvillasta tehdyt kaksikerroksiset neuleet. “Duvet” merkitsee erittäin hienoa kashmiria.  Siitä valmistetut tuotteet ovat ohuita, hienoja ja paljaalla iholla pitämiseen sopivia. Uskomattoman mukavan tuntuisia. Ne sopivat ympärivuotiseen käyttöön.

4 kerrosta – kylmempiin päiviin 

Kylminä päivinä arkikäyttöön sopivat neljäkerroksiset neuleet, jotka lämmittävät hyvin ja niitä voi käyttää ilman takkia.

6 tai enemmän kerrosta – pakkaselta suojaava kashmir-neule 

Kashmir-neuleet lämmittävät huomattavasti paremmin, kuin muista tekstiileistä valmistetut villapaidat. Ne tarjoavat enemmän liikkumisvapautta ja mukavuutta. Erittäin lämpimät, vähintään kuusikerroksiset neuleet suojaavat sinua kylmältä kovallakin pakkasella. Lämpimimmät neuleet koostuvat jopa 12 kerroksesta kashmirlankaa.

Lisää kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3612270531596

Kashmir-neuleesta 50% alennus?

Tehdään diili. Jätä sähköpostiosoitteesi ja me lähetämme sinulle linkin salaiseen myyntiin osoitteessa www.kashmirneule.com, josta pääset ostamaan kashmir-neuleet huippuhinnoilla :)

Kiitos! Alennusmyynti löytyy osoitteesta www.kashmirneule.com/alennusmyynti/