Miten pestään kashmir-neuleita?

Kirjoittaja: Apr 28, 2014 Luokka: Hoito-ohjeet | ei kommenttia

Kashmirvilla on tekstiiliä, jota pitää käsitellä varovasti. Kashmir-neuletta ei voi laittaa pesukoneen rumpuun muiden likaisten vaatteiden kanssa, koska kashmir vaatii erikoishoitoa. Kashmirvaatteiden asianmukainen hoito voi olla kovaa työtä, mutta lopulta todella sen arvoista: neuleen värit ja muoto säilyvät, neule näyttää uudelta ja tuntuu yhtä mukavalta kuin ensi kerralla vielä vuosien jälkeen.

Kashmirvilla säilyttää alkuperäisen luonteensa ja ominaisuutensa tuulettumalla. Varmista, ettet käytä neuletta kahta päivää peräkkäin, kashmirvaatteita tulee käyttää enintään joka toinen päivä. Neuleen annetaan levätä ja tuulettua.

Kashmirvillaa ei koskaan pestä yli 20 °C lampötiloissa. Neule on parasta pestä käsin. Jos neule pestään pesukoneessa, käytetään villapesuohjelmaa, jossa pesulämpötila on korkeintaan 20 °C. Suosittelemme kuitenkin seuraavaa käsinpesua :

1. Laske haaleaa vettä (korkeintaan 20 °C) lavuaariin tai pesualtaaseen. Lisää hienoille tekstiileille tarkoitettua pesuainetta tai tavallista lasten shampoota. Sekoita vesi käsin saippuakuplia muodostaen. Laita kashmir-neule varovasti veteen. 

2. Kääntele neule vedessä yhdeltä puolelta toiselle. Kun se on kunnolla pesty, kaada vesi pois ja täytä pesuallas haalealla vedellä. Kääntele neule uudelleen.  

3. Jos kaikki saippuakuplat ovat jo kadonneet vedestä, kaada vesi pois. Painele ylimääräinen vesi pois. Älä koskaan yritä poistaa vettä neuleesta tavallisella vääntämisellä. Ole varovainen, ettei neuleen muoto vahingoitu.

4. Painelemisen jälkeen levitä neule tasaiseksi imukykyiselle pyyhkeelle. Ala rullata pyyhettä varovasti niin, että se imee lopun kosteuden. Voit myös painaa kevyesti pyyhettä vasten, mutta älä pidä sitä rullattuna pitkään.

5. Kun neule on pesty, älä anna sen kuivua suorassa auringonvalossa, kuivurista puhumattakaan. Se voi aiheuttaa peruuttamattomia muutoksia kankaan rakenteeseen. Neule kutistuu ja menettää pehmeytensä. Kashmirvaatteita ei tarvitse silittää.

Lisää kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3612270531596

Kashmir-neuleesta 50% alennus?

Tehdään diili. Jätä sähköpostiosoitteesi ja me lähetämme sinulle linkin salaiseen myyntiin osoitteessa www.kashmirneule.com, josta pääset ostamaan kashmir-neuleet huippuhinnoilla :)

Kiitos! Alennusmyynti löytyy osoitteesta www.kashmirneule.com/alennusmyynti/