Mistä voi ostaa kashmir-neuleen?

Kirjoittaja: Apr 28, 2014 Luokka: Mistä ostaa? | ei kommenttia

Vielä vähän aikaa sitten kashmirista valmistetun neuleen ostaminen oli Suomessa vaikeaa. Myyjät voitiin laskea yhden käden sormilla. Kashmir-vaatekaupan etsiminen oli kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, ja tuotteiden laatukaan ei ollut mitenkään korkea.

Nykyään Suomessakin myydään 100 prosenttisesta kashmirvillasta valmistettuja neuleita, mutta valikoima on hyvin rajallinen: kaupoista löytyy usein vain muutama vaatekappale, ja värivaihtoehtoja, leikkauksia ja kokoja on vähän.

Internetistä on tullut paras paikka kashmirvaatteiden ostamiseen.  Vuodesta 2014 lähtien verkkokauppamme KashmirNeule.com on tarjonnut korkealaatuisimpia kashmirtuotteita.

Verkkokaupalla on monia etuja perinteiseen myymälämyyntiin.  Tarjolla on laaja valikoima kashmirvaatteita – yli 100 erilaista miesten ja naisten kashmir-neuletta ja kymmeniä lisävarusteita kuten esim. aamupukuja tai pashminahuiveja.

Nämä tuotteet tulevat suoraan Nepalista, jossa ne on valmistettu käsin hienoimmista kashmirkuiduista.

Monien eri leikkauksien ja mallien lisäksi saatavilla on myös laaja valikoima värejä ja kokoja – kaikki koot XS – XXXL. Asiakkaillemme tarjoamme myös erityispalveluja, kuten esimerkiksi mahdollisuuden valita kashmir-neuleen värin pienellä lisämaksulla. Meillä on iso varasto, joten toimimme nopealla aikataululla: toimitusaika on useimmiten noin 5-7 arkipäivää.

Nettiostoksilla on kuitenkin huonojakin puolia – vaatteita ei voi esim. sovittaa etukäteen. Meillä on helppo ratkaisu tähänkin tilanteeseen: mikäli kashmirtuote ei vastannut odotuksianne, se vaihdetaan uuteen tai rahat palautetaan ilman viivytystä ja turhia kysymyksiä.

Mikäli olet päättänyt ostaa kashmir-neuleen, sinun on oltava varovainen. Kashmir on hyvin kallista, minkä takia pitää varoa väärennöksiä tarjoavia huijareita, joiden määrä on viime aikoina noussut hurjasti. He väittävät tuotteitaan 100% kashmiriksi, vaikka todellisuus on jotain ihan muuta.  Väärennöksen yleensä tunnistaa varsinkin epäilyttävän alhaisella hinnalla.

Lisää kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3612270531596

Kashmir-neuleesta 50% alennus?

Tehdään diili. Jätä sähköpostiosoitteesi ja me lähetämme sinulle linkin salaiseen myyntiin osoitteessa www.kashmirneule.com, josta pääset ostamaan kashmir-neuleet huippuhinnoilla :)

Kiitos! Alennusmyynti löytyy osoitteesta www.kashmirneule.com/alennusmyynti/