Missä kashmir-neuleita valmistetaan?

Kirjoittaja: Apr 28, 2014 Luokka: Tuotanto | ei kommenttia

Yksi tärkeimmistä osista kashmirvillan tarinassa on epäilemättä paikka, jossa kuuluisia kashmir-neuleita valmistetaan. Suurin osa tuotannosta tapahtuu Kiinassa – siellä kashmirvillaa käsitellään keinotekoisesti ja lopputuotteen laatu vähenee huomattavasti perinteiseen käsivalmistukseen verrattuna. Kashmirvaatteita valmistetaan myös Euroopassa – varsinkin Skotlannissa ja Italiassa.

  Mutta myös Euroopan tuotantoa automatisoidaan osittain. Mistä sitten tulevat maailman parhaat kashmir-neuleet?

Yhdestä maailman köyhimmistä, mutta luonnoltaan hyvin kiinnostavasta maasta, jossa  (Himalajan vuoristossa) sijaitsee maailman korkein vuori Mount Everest. Erityiset olosuhteet tekevät Nepalista ihanteellisen paikan kashmirvillan keräämiseen ja käsittelemiseen.

Mitä korkeammalla paikka sijaitsee ja mitä kovemmat pakkaset siellä on, sitä parempaa villaa vuohet kasvattavat. Siksi laadukkainta kashmirvillaa saadaan juuri tältä alueelta.  

Raaka-kashmirvillaa käsitellään myös Nepalissa. Maailman parhaat kashmir-neuleet ovat Nepalista. Suurin osa valmistuslaitoksista sijaitsee Nepalin pääkaupungin Kathmandun ympärillä.

Maan suurimmat ongelmat ovat köyhyys, huono lukutaito ja korkea työttömyys. Suurin osa työväestöstä elää maataloudesta tai kashmirvaatteiden tuotannosta. Vaatteiden lisäksi alueella tuotetaan myös kalliita kashmirmattoja.

Myös verkkokauppamme tuotteet tulevat Nepalista. Verkkokauppamme vaatteita tuottava valmistuslaitos työllistää parhaita kutojia, joilla on sukupolvelta toiselle kulkevia ikivanhoja kokemuksia ja taitoja, joiden mukaisesti kashmirvaatteita valmistetaan.

Kaikki verkkokauppamme kashmirtuotteet valmistetaan tiukkoja kansainvälisiä säännöksiä noudattaen. Jokaisella tarjolla olevalla tuotteellamme on ASO free -todistus, joka vahvistaa, että tuotantoprosessin aikana ei käytetty väriaineita, jotka voivat vaarantaa ihmisen terveyden tai ympäristön. Seuraamme tiukkoja ympäristön suojelemiseksi asetettuja lakeja niissä maissa, joista saamme kashmirvillaa. Samanaikaisesti kiinnitämme huomiota lapsityövoiman käytön kieltävien lakien noudattamiseen niillä alueilla, joilla tuotteitamme valmistetaan.

Lisää kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3612270531596

Kashmir-neuleesta 50% alennus?

Tehdään diili. Jätä sähköpostiosoitteesi ja me lähetämme sinulle linkin salaiseen myyntiin osoitteessa www.kashmirneule.com, josta pääset ostamaan kashmir-neuleet huippuhinnoilla :)

Kiitos! Alennusmyynti löytyy osoitteesta www.kashmirneule.com/alennusmyynti/