Kashmirvaatteet

Kirjoittaja: Apr 28, 2014 Luokka: Perustiedot | ei kommenttia

Himalajan alueiden asukkaat saivat jo tuhat vuotta sitten hyvän idean – he tunnistivat kashmirvillan erinomaiset ominaisuudet ja alueella alettiin tuottaa ensimmäisiä kashmirvaatteita. Hienoja kashmirkuituja tuli käsitellä käsin ja tämä perinne onneksi jatkuu nykyäänkin.

Mitä tekee kashmirvillasta valmistetusta vaatteesta poikkeuksellisen? Ensinnäkin kashmir on muita tekstiilejä lämpimämpi ja pehmeämpi. Kashmirvaatteet ovat mukavantuntuisia ja niihin ihastuu lyhyessä ajassa.

Kashmirvillasta valmistetut vaatteet lämmittävät noin 6-8 kertaa enemmän kuin tavalliset villavaatteet. Himalajan kashmirvuohien talven varalle (lämpötila laskee jopa alle -40 °C) kasvatetulla villalla on erinomaisia ja ainutlaatuisia ominaisuuksia.

 

Millaisia vaatteita on tarjolla? Suosituimpia ovat kashmir-neuleet. Ne valitaan kerroksien määrän mukaan. Yleisimpiä ovat kaksikerroksiset kashmir-neuleet, jotka sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Kuusikerroksiset neuleet sopivat kylmempiinkin päiviin ja tarjolla on myös paksumpia, jopa kuusitoistakerroksisia neuleita. Pidä kuitenkin mielessäsi, että mitä enemmän kerroksia, sitä korkeampi hinta.

Olemassa on myös erityinen “Duvet” kashmirvilla, josta valmistetaan klassisia kashmirvaatteita hienompia ja pehmeämpiä kaksikerroksisia neuleita.

Erittäin suosittuja ovat pashminavillasta valmistetut tuotteet, jotka sisältävät paitsi kashmirvillaa (70%) myös silkkiä (30%). Yhdistämällä nämä kaksi tekstiiliä saadaan tuote, joka sisältää kashmirvaatteiden parhaat ominaisuudet: pehmeyttä, lämpöä, mukavuutta ja kiiltoa.

Pashminakaulahuvien hinnat ovat melko korkeita – huomattavasti korkeampia kuin muista tekstiileistä valmistettujen kaulahuivien hinnat.

Kashmirvillasta valmistetaan myös huiveja, käsineita, pipoja, yöpukuja, aamutakkia ja aluspaitoja.

Lisää kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3612270531596

Kashmir-neuleesta 50% alennus?

Tehdään diili. Jätä sähköpostiosoitteesi ja me lähetämme sinulle linkin salaiseen myyntiin osoitteessa www.kashmirneule.com, josta pääset ostamaan kashmir-neuleet huippuhinnoilla :)

Kiitos! Alennusmyynti löytyy osoitteesta www.kashmirneule.com/alennusmyynti/